Web Design - Mcm Bluezone
Administrare blocuri, contibilitate si caserie. In plus construim si site-uri.
administrator, contabil, casier, web design, site, administratie
295
page-template-default,page,page-id-295,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
administratie

Web Design

Web Design, Web Development

   Nu mai exista nici o indoiala in privinta necesitatii unui website care sa genereze vanzari in paralel cu afacerea dumneavoastra offline – pentru ca internetul a devenit o necesitate care determina milioanele de utilizatori de internet din Romania sa faca un rulaj anual de cel putin cateva sute de milioane de euro – iar asta nu o spunem noi, o spun studii si statistici facute de organizatii internationale!

 

   Motivele pentru care din ce in ce mai multi romani prefera sa cumpere produse sau sa apeleze la diferite servicii, online sau offline, sunt numeroase si foarte pertinente – in primul rand, pentru ca este mai simplu, lejer si usor sa cumperi online. Un al doilea motiv il reprezinta usurinta cu care consumatorul isi poate crea o imagine de ansamblu asupra produselor / serviciilor pe care le doreste – pentru ca este mai usor sa navighezi pe 10 magazine virtuale diferite decat sa alergi prin tot orasul! Un alt motiv, care abia ia amploare in Romania, este siguranta. Cu noile sisteme de plati online adoptate de banci recent, sansele ca un consumator sa fie fraudat online sunt mai mici decat toate scenariile posibile care pot avea loc “pana la magazinul” offline!

 

   Procesul de construire a unui site incepe prin schitarea lui si incadrarea cat mai corecta a elementelor reprezentative a business-ului (asa numitul layer). Dupa aceea se poate incepe constructia in sine a site-ului.