E-commerce - Mcm Bluezone
Administrare blocuri, contibilitate si caserie. In plus construim si site-uri.
administrator, contabil, casier, web design, site, administratie
310
page-template-default,page,page-id-310,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
administratie

E-commerce

Web Design, Web Development

   Diferite studii si statistici releva clar faptul ca romanii devin din ce in ce mai interesati de cumparaturile online, motivele fiind evidente: este mai simplu, mai ieftin si mult mai lejer sa plasezi o comanda de pe internet. Cu noile sisteme Verified by Visa/MasterCard, magazinele online castiga din ce in ce mai multa incredere in fata potentialilor cumparatori – asta in contextul in care securitatea online este un subiect dinamic si destul de controversat.

 

   Pentru ca zilnic, in Romania, se deschid cel putin 2-3 magazine online iar concurenta pentru afisarea fruntasa in motoarele de cautare devine tot mai grea, cu fiecare magazin virtual lansat, batalia pentru motoarele de cautare devine, de asemenea, mai apriga! Mai mult de atat, se estimeaza ca pe viitor numarul magazinelor de tip eCommerce va creste de cel putin cateva ori, motiv pentru care adevaratii investitori privesc piata ca pe un loc inca neexplorat sau fara prea multa concurenta – motiv pentru care cei peste 7 milioane de utilizatori de internet din Romania pot fi transformati cu usurinta in clienti!